Naar inhoud
BarPlanner Hulp

Waarom kan ik mijn beschikbaarheid niet meer aanpassen?

Zodra je manager een blok publiceert, ligt het vast en sluit de beschikbaarheid. Kun je toch niet komen, vraag dan een overname of annulering.

Wie kan dit? Iedereen

Bij een blok staat Gesloten – planning gepubliceerd (1). Dat betekent dat je manager de planning voor dat blok heeft gepubliceerd. Vanaf dan ligt het vast en kun je je beschikbaarheid niet meer wijzigen. Je ziet nog wel wat je had doorgegeven: Je was beschikbaar of Je was niet beschikbaar.

Een gesloten blok in de lijst beschikbaarheid, met de vermelding Gesloten – planning gepubliceerd

Kun je toch niet komen?

Verwante uitleg

Niet gevonden wat je zocht? Zoek opnieuw: