Je account verwijderen
Vraag via een bevestigingslink aan dat we je account verwijderen. Je naam en gegevens worden gewist; geplande uren blijven anoniem bewaard voor de zaak.
Wie kan dit?
Iedereen
-
Open Account verwijderen: via de link op het aanmeldscherm, of onderaan je profiel.
-
Vul je e-mailadres (1) in en tik op Bevestigingslink sturen.

-
Open de mail en bevestig met de link. Pas dan verwijderen we je gegevens.
Wat gebeurt er?
- Je naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere persoonlijke gegevens worden gewist. Je kunt niet meer inloggen.
- Je meldingen en aanmeldingen worden verwijderd.
- In de planning en uren van de zaken waar je werkte, blijf je staan als Verwijderd, zodat hun historiek en loonadministratie klopt.
Verwante uitleg
- Je profiel, taal en wachtwoordIn je profiel wijzig je je naam, taal, e-mailadres en wachtwoord, en meld je je af op toestellen die je niet meer gebruikt.
- Iemand de toegang ontnemenWerkt iemand niet meer bij je? Trek de toegang in. De planning en historiek blijven bewaard en de persoon telt niet meer mee voor de prijs.
- Je zaak verwijderenVerwijder je zaak met alle gegevens van je team. Je hebt 30 dagen om je te bedenken; daarna wissen we alles definitief.
Niet gevonden wat je zocht? Zoek opnieuw: